Perhe ja harrastukset

Synnyin 17.5.1985 Rantasalmen kuntaan Tuusmäen kylään. Perheeseeni kuuluu isän ja äidin lisäksi kaksi veljeä ja yksi sisar. Vanhempieni erottua, olen saanut mahdollisuuden tutustua nykyajan uusioperheisiin ja saanut usean mahtavan puolisisaruksen. Samalla olen oppinut huomioimaan erilaisia ihmisiä ja vuorovaikutteisen, sosiaalisen elämäntavan merkityksen nyky-yhteiskunnassa.

Suku on minulle tärkeä asia elämässä ja minua harmittaa paljon, jos en ole ennättänyt kiireiltäni moikata serkkuja taikka tätejäni sekä setiäni, kummilapsista puhumattakaan. Lähimmäisistä ihmisistä saa voimaa ja energiaa tuleviin koitoksiin.

Olen aina ollut ennakkoluuloton uusien haasteiden ja harrastusten suhteen. Olen kokeillut lukuisia erilaisia urheilulajeja aerobicista kalliokiipeilyyn. Mutta kuitenkin kaikista näistä huolimatta olen jumahtanut harrastamaan perinteisiä lajeja kuten hiihtoa ja pesäpalloa. Nämä lajit ovat olleet pienestä pitäen elämässäni mukana. Myös metsästys ja kalastus ovat olleet yksi osa elämääni jollain tavalla koko elämän ajan.