Paikallispoliitikon palsta

Rantasalmen elinkeinojen kehittämisrahaston rooli

Torstai 22.4.2021 - Eero


Tämä blogikirjoitus liittyy Rantasalmen Lehdessä julkaistuihin keskusteluihin, joten jos joku kohta askarruttaa, niin käy vaikkapa Rantasalmen Kirjastossa lukaisemassa Rantasalmen lehdet 8.4.2021, 14.4.2021 ja 21.4.2021. 

Kirjoittamalla kokonaiskuvan avaaminen vaatii useamman A4-arkin, koska kyseessä on Rantasalmen mittakaavassa laaja paketti. Asia kulminoituu kuitenkin Rantasalmen elinkeinojen kehittämisrahaston rooliin, Rantasalmen Aseman alueen historiaan, nykyhetkeen ja tulevaisuuteen sekä Rantasalmen elinkeinojen tilanteisiin historiassa, nykyhetkessä ja tulevaisuudessa. 

Lähtökohta tällä valtuustokaudella on ollut, että vaikeitakin asioita käsitellään avoimesti, keskustellen ja eteenpäin katsoen. On todettu tilanne, miten siihen on päädytty ja mietitty viranhaltijoiden ja luottamushenkilöiden kanssa miten tästä päästään eteenpäin. 

Syyllisten etsimiseen, vanhojen asioiden turhanpäiväiseen kaiveluun ja toisten aliarvioimiseen ei ole käytetty aikaa ja toivon todella, että sellaiseen kulttuuriin Rantasalmella ei tulevaisuudessakaan ajauduta.

Jatkosivulla mennään sitten itseaiheeseen.